+381 21 479 41 44 prodaja@erviko.rs

Najveće svetske kompanije i najprometniji objekti kao što su autobuske i železničke stanice sve više prelaze na kontrolu pristupa pomoću pešačkih barijera. Pešačke barijere su dizajnirane tako da omogućavaju brz promet ljudi, lako se instaliraju i ne zahtevaju nadzor prilikom rada. Generalno, našle su široku primenu od zgrada i građevinarstva, preko sportskih događaja do maloprodajnih objekata…

Prednosti barijera

Različite mogućnosti montaže

Barijere se mogu pričvrstiti za pod ili na zid, tako da u situacijama gde se mora obratiti pažnja i na uštedu prostora postoji više načina prilagođavanja.

Softversko upravljanje barijerom

U trenucima evakuacije barijere se mogu softverski otključati, što omogućava slobodan prolaz.

Čitači kartica/tagova ili bar kodova su povezani sa našim Erviko softverom. U svakom trenutku imate mogućnost praćenja i evidencije čekiranja kao i naknadnog upisivanja novih kartica i brisanja starih.

Jedan od svetskih lidera u ovom polju je turska kompanija Ozak sa kojom imamo uspešnu višegodišnju saradnju, a u nastavku teksta ćete biti upoznati sa nekim od modela barijera.

Postoji više različitih modela barijera, pa se u zavisnosti od konfiguracije terena i zahtevanog nivoa zaštite određuje i odgovarajući model. Predstavljamo vam sledeće modele, a za više informacija možete direktno da nas kontaktirate.

Pešačka barijera 602

Pešačka barijera 602D

Pešačka barijera 705E

Trokraka pešačka barijera

Predstavljamo vam trokraku pešačku barijeru, montiranu na terenu, sa 4 čitača koji kontrolišu evidenciju radnog vremena. Svaki od čitača kartica je u bazi različito definisan, pa tako u izveštajima vidimo:

  • dolazak na posao
  • odlazak sa posla
  • službeni izlazak
  • službeni povratak

U zavisnosti od potreba korisnika, čitači mogu biti i drugačije definisani.

Pored otključavanja barijere karticom, ovde su instalirane i mogućnosti otključavanja daljinskim uređajem u oba smera, kao i tasterom koji je postavljen u portirnici, tako da portir može otključati gostima koji nemaju kartice.