+381 21 479 41 44 prodaja@erviko.rs

Treba Vam rešenje za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa a ne želite montiranje uređaja? Ili Vam pak priroda poslovanja zahteva prenosivi uređaj?
Jednostavno rešenje za to je UBio Tablet5.

Ubio Tablet5 je Virdijev prenosivi čitač otisaka prsta od 5 inči. Pored otisaka prstiju, podržava i RFID tehnologiju, karticu ili tag privezak. Moderno dizajniran, sa najtanjim optičkim senzorom od 13,4 mm uz Wi-Fi i GPS tačno se locira pozicija na uređaju.

Elektronska evidencija i transparentnost

U savremenom poslovanju elektronska evidencija radnog vremena nije više nepoznanica. Moderna tehnologija i softveri služe da se željene informacije dobiju brže, tačnije. U dobitku su i poslodavac i zaposleni.

Poslodavac teži da smanji troškove boljim uvidom u produktivnost zaposlenih.

Zaposleni sa druge strane, kontrolom pristupa i evidencijom radnog vremena, dobijaju mogućnost da se njihova prisutnost ne samo vidi nego i zabeleži. Kada imate jednog ili više zaposlenih koji ostaju znatno duže na pauzama ili redovno kasne to može negativno da utiče na radnu atmosferu u kolektivu. Pravičnije je kada se vidi ko i koliko doprinosi.

Konfiguracija sistema uz Erviko i UBio Tablet5 prenosivi uređaj

Naše rešenje je prilagodljivo modernim tehnologijama.

Uz Erviko, sistem za evidenciju radnog vremena i kontrolu prisluta i Ubio Tablet dobijate izvrsnog, pouzdanog prenosivog saradnika.

Za sva pitanja, informacije, stojimo vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas.