Tehnicke karakteristikeKontrola radnog vremena - Cena

Kontrola radnog vremena – Cena

Da li je cena sistema za evidenciju radnog vremena velika?

Pitanje koje se postavlja pre kontaktiranja svake kompanije koja nudi rešenje. Kontrola radnog vremena, podaci o vremenima dolaska i odlaska radnika su važni za svakog poslodavca koji želi da optimizuje svoje poslovne procese. Najbolji način za obezbeđivanje ažurnih i preciznih informacija jeste oslanjanje na sistem za automatsku evidenciju radnog vremena. Uvođenje takvog sistema radnici uglavnom vide kao nepopularnu meru, ali je ona neophodna iz više razloga.

Nijedan poslodavac ne želi da mu radnici kasne, izlaze bez opravdanog razloga u toku radnog vremena ili odlaze s posla pre kraja rada, ali se na tome priča ne završava. Evidencija radnog vremena olakšava administrativne poslove vezane za obračun zarada, prekovremenog rada, bolovanja i odsustva zaposlenih. Takođe utiče i na podizanje opšteg nivoa bezbednosti u kompaniji pa se za ovakav sistem kaže da je pametna kapija vaše firme. Slobodno se može reći da je cena za ovakav sistem uvek mala i ispostavi se da je to ulaganje koje će se na kraju isplatiti.

TO‑NET d.o.o. je ponudio originalno rešenje nazvano ERViKO Sistem.

Novosadska IT kompanija TO‑NET je razvila rešenje za evidenciju radnog vremena pod nazivom ERViKO. Pored fleksibilnosti i jednostavnosti korišćenja, ERViKO je karakterističan po svojim skromnim hardverskim zahtevima, kratkom vremenu instalacije i puštanja u rad. TO‑NET se opredelio za pristupne uređaje renomiranog proizvođača Virdi. Na raspolaganju je desetak modela s lokalizovanim menijima na srpskom jeziku. IP kamera beleži sliku radnika pri prijavljivanju na sistem, obezbeđujući potpunu informaciju o identitetu.

Virdi terminali rade u rasponu temperatura od ‑20 do +50°C I imaju kratko vreme verifikacije korisnika. Mogu se povezati sa električnom bravom, rampom, barijerama itd. ERViKO ima i opcionu mogućnost integracije IP kamera kao dodatne mere za proveru i sprečavanje zloupotreba kartica.

Server i klijenti

Softver ne zahteva mnogo – gotovo svaka radna stanica novije generacije zadovoljava tehničke uslove. Korisnik obično može da iskoristi svoj postojeći računar kao server. Na ovaj računar se instalira MySQL baza podataka u kojoj se čuvaju informacije o radnicima, vrsti rada, rasporedu po smenama, kao i podaci koji se sakupljaju u toku rada: informacije o vremenu prijave na terminal, slike sa IP kamera itd. Na isti računar je instaliran i ERViKO server softver koji manipuliše ovim podacima i proverava status terminala i alarmnih događaja, a ujedno komunicira i sa klijentskom aplikacijom preko koje se unose podaci o novim radnicima.

Klijentska aplikacija ERViKO Web se instalira na centralnom serveru, ali budući da je Web orijentisana, njoj može pristupiti bilo koji autorizovani korisnik putem Interneta na svom računaru ili smart telefonu. ERViKO Web ima korisnički interfejs na srpskom i engleskom jeziku. Aplikacija nudi širok spektar izveštaja – dnevnih, periodičnih, personalnih, izveštaja o kašnjenjima, zaradama, ali i specifične izveštaje po zahtevu korisnika. Softver automatski prepoznaje režim rada (smenski rad, noćni rad i slično), razlikuje službene od privatnih izlazaka i prilagođava se najrazličitijim posebnim korisničkim zahtevima.

Prednosti ERViKO rešenja:

  • Kratko vreme instalacije i puštanja u rad
  • Mogućnost prilagođavanja specifičnim zahtevima korisnika
  • Napredne opcione mogućnosti (notifikacije, vizuelizacija, integracija s IP kamerom, elektronskom bravom, rampama, pešačkim barijerama…)
  • Android aplikacija namenjena za manji broj radnika kao zamena za Virdi uređaj

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu: 021/479-4144

https://www.erviko.rs/wp-content/uploads/2020/12/ERViKO-Logo-e1612450110779.png
O ERViKO sistemu

ERViKO sistem je sistem za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa koji na lak i jednostavan način poboljšava performanse preduzeća.
ERViKO pruža osnovu za kvalitetno upravljanje kadrovskim i poslovnim operacijama u jednom preduzeću.

ERViKO android

ERViKO Android (Virtuelni terminal) je zamena za uređaje za evidenciju radnog vremena. Preporučuje se za poslovnice sa manje radnika. Virtuelni terminal može postati svaki Android uređaj.

O ERViKO sistemu

ERViKO sistem je sistem za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa koji na lak i jednostavan način poboljšava performanse preduzeća.
ERViKO pruža osnovu za kvalitetno upravljanje kadrovskim i poslovnim operacijama u jednom preduzeću.

ERViKO android

ERViKO Android (Virtuelni terminal) je zamena za uređaje za evidenciju radnog vremena. Preporučuje se za poslovnice sa manje radnika. Virtuelni terminal može postati svaki Android uređaj.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste bili u toku s najnovijim dešavanjima i objavama.

Pozovite direktno